Kleur & Design in uw stalen deur, ontdek het hier - Stalen Deuren Online » Stalen Deuren Online
×

Kleur & Design

Voor jouw Stalen Deur

Kleur & Design in uw stalen deur, ontdek het hier - Stalen Deuren Online

Maak jouw stalen deur “UNIEK” met kleur en design.

Laeremans Geert nv innoveert met Vitraprint®

Vitraprint® is een gepatenteerde en Belgische technologie om beelden  mooi en duurzaam te vangen in glas.

Vitraprint® is een veiligheidsglas en makkelijk te reinigen met ongekende grafische mogelijkheden.

Uniek in België.Laeremans Geert nv innoveert met Vitraprint® , een Belgische en gepatenteerde technologie om beelden  mooi en duurzaam te vangen in glas.  Elk beeld wordt rechtreeks aangebracht op glas en met behulp van een lijm gevangen tussen twee glaslagen.  Zodoende wordt niet alleen het beeld goed beschermd maar ontstaat ook een veiligheidsglas.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.  Zowel transparante als semi- en  niet-transparante designs zijn mogelijk.  Haarscherpe details, mooie contrasten en alle kleurvariaties.  Denk voor inspiratie aan glasramen (glas-in-lood), maar ook aan mooie patronen, persoonlijke quotes of fotografie.  Niet elk glaspaneel in je stalen deur hoeft zelfs een Vitraprint te bevatten.  Een beeld of kleur aanbrengen in enkele panelen in combinatie met helder glas geeft een mooie balans tussen transparantie en kleur en design.  En wens je na enkele jaren iets nieuws?  Dan kan het glas snel en eenvoudig door onze mensen vervangen worden.

Bezoek onze toonzaal om onze stalen deuren met Vitraprint®decoratief glas te zien en de mogelijkheden te bespreken.

Het decoratief  glas van Stalen Deuren Online heeft:

– totale design-flexibiliteit – alle kleuren en intens diep – mooie contrasten – variabele transparantie niveaus – haarfijne details – even makkelijk te reinigen als gewoon glas – veilig en duurzaam

Zoals vermeld is Vitraprint® een veiligheidsglas.  Het is niet alleen sterk.  Zelfs als het breekt, blijven de stukken gebonden wat de kans op verwonding sterk vermindert. De beelden zijn uiteraard ook beschermd tegen krassen, eenvoudig omdat ze in glas zitten.

VitraPrint® is geproduceerd met een ecologische productiemethode.  Er worden geen solventen uitgestoten of hoog-energetische processen gebruikt voor de productie.

Info over Vitraprint

Een nieuw, decoratief veiligheidsglas.  Glas is één van de belangrijkste materialen geworden in het moderne tijdperk.  Het geeft ons comfort, ruimte en bescherming.  Vitraprint breidt de ervaring van veiligheidsglas uit met moderne en klassieke designs, en kleur.   Door kleuren toe te passen, details en verschillende niveaus van transparantie, worden nieuwe creaties en ervaringen mogelijk met Vitraprint.  De design worden gevangen tussen glaslagen zodat ze goed beschermd zijn tegen krassen, reinigen en UV-licht.

Calculator

Calculator voor stalen deuren: Stel zelf je stalen deur samen. Gebruik onze handige calculator en je ontdekt vlug al de mogelijkheden. De laatste jaren zijn stalen binnendeuren erg in trek bij architecten en particulieren. De combinatie van de slanke staalprofielen en glas maakt dat stalen binnendeuren echte eye catchers zijn in je woning.

meer over Calculator