Stalen Ramen & Deuren van A tot Z- Bij Stalen Deuren Online » Stalen Deuren Online
×

Stalen Deuren van A tot Z.

Contacteer ons vandaag nog.

Stalen Ramen & Deuren van A tot Z- Bij Stalen Deuren Online

Stalen Ramen & Deuren.

Stalen ramen en deuren zijn ideaal voor architecturale toepassingen, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.
Stalen ramen en deuren zijn vandaag echt “in”. Een echte blikvanger in uw woning ” ramen & deuren” bepalen in zeer grote mate mee de stijl van uw woning in welk materiaal ze ook vervaardigd zijn. Maar stalen ramen en deuren geven een extra cachet aan je woning, je mag het keren of draaien zoals je wil, maar het is zo.
Ze zijn uitermate sterk, vormvast, brandveilig, inbraakwerend, fijner van kader en elegant van uitzicht. Ze geven echt een meerwaarde aan de woning; sierlijk en toch robuust. Tijdloos en ze worden op maat gemaakt in onze eigen ateliers.
Laeremans Geert nv vervaardigd ook metalen vitrines, grote uitstalramen in staal, dit voor winkels en kiosken en dergelijke meer. Alle raamconstructies kunnen nagenoeg in alle mogelijke kleuren opgeleverd worden.
Bel ons vandaag nog, wij komen langs om jullie ideeën samen met door te nemen

Stalen Binnen Deuren.

Stel zelf uw stalen binnen deur samen door onze handige configurator.

Uitermate sterk

Stalen ramen en deuren zijn uitermate sterk, vormvast, brandveilig, inbraakwerend, fijner van kader en elegant van uitzicht. Ze geven echt een meerwaarde aan de woning; sierlijk en toch robuust.

Tijdloos

Onze ramen en deuren worden op maat gemaakt in onze eigen ateliers. Puur en eerlijk vakmanschap, tijdloos en geschikt voor zowel een klassieke, rustieke als moderne woning.

Behandeling

Stalen ramen en deuren worden steeds gestraald en worden gelakt in een RAL-kleur naar keuze. Voor buitentoepassing of badkamers worden deze ook gemetalliseerd. Naast het stalen schrijnwerk voor particuliere toepassingen worden in onze ateliers ook stalen ramen en deuren geproduceerd voor industriële toepassingen.