Dubbele stalen draai- of scharnierdeur - Stalen Deuren Online » Stalen Deuren Online
×

Dubbele stalen draai- of scharnierdeur

Ontdek deze deuren

Dubbele stalen draai- of scharnierdeur - Stalen Deuren Online

Door de brede muuropening en de slanke staalprofielen in combinatie met glas geven een hele open uitstraling aan je woning. Hierdoor lijkt de woning ruimer en wordt de ene ruimte naadloos met de andere ruimte verbonden.

Ook bij onze dubbele stalen deuren dient men rekening te houden met de draaicirkel van de beide vleugels. Denk goed na en bekijk de positie van stopcontacten, schakelaars, andere deuren in de nabije omgeving aandachtig. Bepaal ook welke deurvleugel je als actief wenst, degene die je het meest gebruikt, en welke je als passief wenst, degene die meestal gesloten blijft.

In tegenstelling tot houten deuren worden stalen deuren in een uitgepleisterde muuropening geplaatst. Er wordt geen gebruik gemaakt van een deuromlijsting.

Het geheel bestaat uit een deurkader en twee deurvleugels, hieraan worden scharnieren met messing ping gelast. Zowel de passieve als de actieve vleugels zijn voorzien van een handgreep van 200mm hoog en onder 45┬░geplooid. De sluiting van de actieve vleugel gebeurt door middel van een magneet. Die van de passieve door middel van kantschuiven onder en boven.

De dubbele stalen draaideuren kunnen gecombineerd worden met een vast zijlicht of een vast bovenlicht om nog meer licht binnen te krijgen.

Calculator

Calculator voor stalen deuren: Stel zelf je stalen deur samen. Gebruik onze handige calculator en je ontdekt vlug al de mogelijkheden. De laatste jaren zijn stalen binnendeuren erg in trek bij architecten en particulieren. De combinatie van de slanke staalprofielen en glas maakt dat stalen binnendeuren echte eye catchers zijn in je woning.

meer over Calculator