Enkele stalen draai- of scharnierdeur - Stalen Deuren Online. » Stalen Deuren Online
×

Enkele stalen draai- of scharnierdeur

Ontdek deze deuren

Enkele stalen draai- of scharnierdeur - Stalen Deuren Online.

Enkele stalen draai- of scharnierdeuren zijn het meest voorkomend in een woning. Onze stalen binnendeuren hebben net zoals de houten een draaicirkel waarmee rekening dient gehouden te worden. Denk goed na en bekijk de positie van stopcontacten, schakelaars, andere deuren in de nabije omgeving aandachtig.

In tegenstelling tot houten deuren worden stalen deuren in een uitgepleisterde muuropening geplaatst. Er wordt geen gebruik gemaakt van een deuromlijsting.

De deur bestaat uit een deurkader en een deurvleugel, hieraan worden scharnieren met messing ping gelast. Onze deuren zijn voorzien van een handgreep van 200mm hoog en onder 45┬░geplooid. De sluiting gebeurt door middel van een magneet

Enkele stalen draai- of scharnierdeuren kunnen gecombineerd worden met een vast zijlicht of een vast bovenlicht om nog meer licht binnen te krijgen.

Calculator

Calculator voor stalen deuren: Stel zelf je stalen deur samen. Gebruik onze handige calculator en je ontdekt vlug al de mogelijkheden. De laatste jaren zijn stalen binnendeuren erg in trek bij architecten en particulieren. De combinatie van de slanke staalprofielen en glas maakt dat stalen binnendeuren echte eye catchers zijn in je woning.

meer over Calculator