Pivoterende of taatsdeur - Stalen Deuren Online » Stalen Deuren Online
×

Pivoterende of taatsdeur

Ontdek deze deuren

Pivoterende of taatsdeur - Stalen Deuren Online

Pivoterende deuren draaien om hun eigen verticale as dit door middel van een vloerveer onderaan of een draaipunt bovenaan. Ze is doorslaand en gaat dus in beide richtingen open. Door een vloerveer die in de vloer ingewerkt wordt keert ze automatisch terug in haar gesloten positie. Optie is mogelijk om de deur op 90° openstaand vast te zetten. Mocht er reeds vloerverwarming voorzien zijn is het ook mogelijk dat de vloerveer in de deurvleugel zelf verwerkt wordt.

Doordat een pivoterende deur in beide richtingen open kan is een aanslagkader niet nodig waardoor ze er nog slanker uitziet dan een scharnierdeur.

Kunnen wij ook ontwerpen: meer info contacteer ons.

Reden: onze configurator is hier niet op ingesteld, wat niet wil zeggen dat wij ze niet kunnen maken. Vandaar: verstuur uw aanvraag via ons contact formulier door.

Calculator

Calculator voor stalen deuren: Stel zelf je stalen deur samen. Gebruik onze handige calculator en je ontdekt vlug al de mogelijkheden. De laatste jaren zijn stalen binnendeuren erg in trek bij architecten en particulieren. De combinatie van de slanke staalprofielen en glas maakt dat stalen binnendeuren echte eye catchers zijn in je woning.

meer over Calculator