Stalen Schuifdeur - Heel handig - Stalen Deuren Online » Stalen Deuren Online
×

Schuifdeur

Ontdek deze deuren

Stalen Schuifdeur - Heel handig - Stalen Deuren Online

Een stalen schuifdeur biedt een praktisch alternatief voor een traditionele draaideur aangezien er geen draairuimte nodig is. Een stalen schuifdeur is niet alleen ruimtebesparend maar geeft een open uitstraling aan uw interieur zowel open als dicht. Doordat er geen deurkader voorzien dient te worden ziet een schuifdeur er nog slanker uit dan een scharnierdeur.  Het aluminium railsysteem wordt onzichtbaar weg gewerkt met afwerkprofiel om indien nodig na verloop van tijd onderhoud uit te voeren. Er worden kunststof rolgeleiders voorzien, de optie softclose bij het open en dichtgaan is mogelijk.

Er is de mogelijkheid om inbouwschuifdeuren te voorzien, hierbij verdwijnen de binnendeuren bij het openschuiven tussen twee muren.

Een zeer trendy optie is een dubbele schuifdeur ook wel ensuite deuren genaamd. Deze bieden een uitstekende mogelijkheid om ruimtes van elkaar te scheiden.

Calculator

Calculator voor stalen deuren: Stel zelf je stalen deur samen. Gebruik onze handige calculator en je ontdekt vlug al de mogelijkheden. De laatste jaren zijn stalen binnendeuren erg in trek bij architecten en particulieren. De combinatie van de slanke staalprofielen en glas maakt dat stalen binnendeuren echte eye catchers zijn in je woning.

meer over Calculator